• La reducere!
    Capcana cu 2 intrari / 140 cm
    Capcana cu 2 intrari / 140 cm

 

Aceasta capcana ecologica este cea mai folosita pentru capturarea diferitelor animale greu de capturat în special la capturarea vulpi. Acestora  dacă le sunt asigurate condiții precum mâncare și apă, supraviețuiesc o perioada îndelungată. Astfel capcana poate fi amplasată 24 de ore din 24 mai ales noaptea când prădătorii sunt activi.

Acest model datorită dimensiunilor mai mari se poate folosii cu succes la capturarea câinilor de talie medie. Dacă nu se dorește folosirea momelii vii,  se pot deschide ambele uși și separatorul compartimentului și se pot folosi alte momeli, de exemplu la capturarea câinilor sau pisici nu necesită momeli de natură vie. Pe pedala de pe podeaua capcanei există un cârlig pe care se poate agăța o bucată de carne sau altă momeală cu miros atrăgător, astfel animalul intră cu mai multă încredere având acces din ambele părți al capcanei.

Sfecificatii tehnice:

Confecționată din plasă de sârmă galvanizată cu grosimea firului de 2,5 mm, rezistentă la coroziune și structura foarte robustă.

Conține două uși de acces - glisante  -realizate din tabla zincata iar datorită greutății lor se glisează și mi rapid.

Conține un compartiment pentru momeala vie unde se poate folosi ca și momeală un porumbel, pu sau găină.

Sistemul de funcționare: tip pedală- care este situata pe podeaua capcanei spre mijloc, care odată mișcată, va închide cele doua uși de acces in același timp.

Dimensiune: - lungime= 140 cm

                    - lățime = 40 cm

                    - Înălțime- 50 cm

Greutate =10 kg

Modul de folosire:

Acest model de capcana se pot captura animale in doua variante:

1) Folosirea compartimentul pentru momeala vie

 În acest caz capcana se folosește cu o singură intrare, se introduce separatorul și și se lasă închisă ușa pe partea cu acesta, astfel se formează compartimentul pentru momeala vie. Ca și momeală se poate folosi un pui, porumbel sau chiar găină. Cealaltă ușă opusă se ridică. Animalul când intră în capcană va călca pe pedala acestea amplasată pe podea care va declanșa rapid ușa de acces. Acestă pedală este sensibilă la orice mișcare mică fără greutate prea mare. Dacă se dorește capturarea vulpi, se recomandă amplasarea capcanei în timp de noapte de preferat pe lângă obstacole, garduri sau ziduri iar dimineața să se verifice captura pentru anu ține mult animalele închise. După capturare animalul se poate transporta cu capcana în locul dorit. Momeala vie folosită nu poate fi rănită sau sacrificată datorită compartimentului bine închis.

2) Folosirea a celor două uși deschise având acces din două părți

Este foarte simplu ! Trebuie ales un loc unde credeți că se poate captura animalul, fixați capcana ridicând ambele uși de acces. Puneți o bucată de mâncare ce credeți ca atrage animalul. Această metodă este foarte eficientă la capturarea câinilor sau pisici care nu necesită o atenție mai sporită. Se recomandă verificarea periodică a capcanei pentru a nu stresa mult animalele închise.

După ce ați capturat animalul, in aceasta capcana se poate transporta cu mașina la un centru de animale cel mai apropiat de dumneavoastră.

Modalitate de transport:

1) Transport cu Serviciu de Curierat Rapid - transport oriunde in țara in 48 ore de la expedierea coletului - In acest caz pentru o bucată cheltuielile de transport sunt 35 lei, care vor fi suportate de client.

2) Transport asigurat de Cuști-Animale Bistrița - in marile orașe din țară și în localitățile de pe traseu transportu este gratuit.

CAP/2 INTR/ 180/6005

În aceeași categorie

13 alte produse in aceeasi categorie:
Adăugați pentru a compara