• La reducere!
  • -15,00 lei
    Adapatoare 30 litri cu Piciore NS
    Adapatoare 30 litri cu Piciore NS
Aceasta adapatoare de sifon este foarte potrivita pentru grupuri mai mari de pui, rațe, fazani sau păuni. Jgheabul de băut este accesibil peste tot, astfel încât mai multe animale să poată bea în același timp. Datorită plasticului puternic semitransparent alb (HDPE) al rezervorului și a celorlalte piese din plastic de înaltă calitate, băutorul este ferm pe loc și durează mult timp. Capacitatea de 30 litri este suficientă pentru apa potabilă pe termen lung pentru păsările de curte.

Instalare ușoară, fără scule
Apa curata mult timp datorita volumului mare
În jurul accesului, mai multe pasari pot bea în același timp
Ușor de reumplut prin capacul de umplere
Rezervorul semi-transparent face simplificarea verificării conținutului rezervorului
Sigiliul ermetic oferă apă potabilă proaspătă pentru o perioadă mai lungă
Ideal în perioada sărbătorilor!
Ideal pentru grupuri mai mari de păsări de curte
Multe sisteme de băut cu apă deschisă combină un volum relativ mic cu accesul scăzut al apei la sol. Pentru grupele mai mari de păsări de curte, aceasta înseamnă multă umplere rapidă și apă murdară. Acest băutor cu sifon din plastic face asta altfel. Capacitatea sa mare de 30 de litri oferă grupuri de până la 30 de pui sau alte păsări de curte cu apă potabilă proaspătă timp de câteva zile. Dacă grupul cu un număr de 5 este mult mai mic, există suficient apă potabilă până la 3 săptămâni! Jgheabul de băut în sine este montat la o înălțime de 20 cm de la sol. Prin urmare, majoritatea murdăriei nu vor putea contamina apa. Și pentru că apa se află într-un rezervor de plastic, poluarea cauzată de formarea ruginii este exclusă. Deci apa rămâne curată mult timp și nu se strică. Accesul complet asigură că mai multe animale își pot potoli setea în același timp.

Apa curge în platoul apei printr-un buză din partea de jos a rezervorului. Înălțimea nivelului apei este fixă, dar poate fi ajustată dacă este necesar. mai sus prin tăiere / tăiere a unei bucăți de scurgere. Un dop de cauciuc poate fi presat pe butuc în timpul umplerii. Aceasta înseamnă că apa nu se scurge în timpul umplerii. După umplere, capacul este înșurubat. Drept urmare, rezervorul este etanș și aspiră pe măsură ce apa curge în platoul apei.

Celelalte materiale utilizate sunt de înaltă calitate și sunt construite solid. Acest băutor de sifon din plastic 30L poate oferi păsărilor de curte o apă potabilă curată timp de ani de zile.
3052
Adăugați pentru a compara