Cusca pui de o zi gaina, 200x65x45cm

C/PUI/4C/200/3008

Produs nou

Cusca crestere pui gaina de o zi si pana la maturitate 

Dimensiune L-200 l-65 h-45 cm

Fabricata din plasa galvanizata, vine in dotare cu adapatori, hranitoare furaj, tavi pentru curatarea dejectiilor, podea de plasa speciala si cu fata custii reglabila in funtie de varsta puisorilor. Suportul de sustinere al custii este la cerere,nu este inclus in pretul afisat.

Mai multe detalii

430,00 lei cu TVA

Informatii

DOTARI CUSCA PENTRU UN NIVEL:

 -Dimensiunea custii : - Lungime =200 cm; Latime= 65 cm; Inaltime=45 cm
 -Compartimentata in 4 compartimente 65x50 cm
 -Contine 4 tavi pentru dejectii 
 -Fata custii este reglabila , ochiurile reglabile in functie de perioada puilor
 -2 Hranitoare pentru furaj reglabile
 -4 Adapatori adapatori manuale cu suport pentru sticla
 - Podeaua custii ochiuri dese 9x50 mm ( conform normelor UE) - Suportul metalic pe care este pusa cusca nu este inlucs, este obtional la pretul de 80,00 lei

 -cusca se livreaza gata montata

Pretul afisat este pentru un nivel la 200 cm si fara suport de sustinere.

CAPACITATE - Densitatea puilor se alege in functie de varsta, puii se recomanda rariti periodic pentru a nu fii aglumerati. 

_______________________________________________________________________________

INFORMATII PENTRU DOTARI SUPLIMENTARE LA CERERE

MONTAREA PE NIVELE A CUSTILOR:

Datorita podelei duble a custilor, acestea se pot monta inepand cu un nivel pana la 4 nivele, doar prima cusca de jos are nevoie de un suport de sustinere. Practic custile se aseaza pur si simpu una peste alta, astfel se formeaza module cu cate nivele se doreste.

DOTARI SUPLIMENTARE CUSTI PUI ( LA CERERE )

La cerere -ATENTIE - Toate dotarile vor fi taxate in plus fata de cusca simpa

cusca se poate dota in functie de preferinte.

In prima faza de perioada a puilor este nevoie de dotari suplimentare de sisteme de preincalzire 

 Sistemul de preincalzire a custii contine becuri de incalzire cu lumia rosie ( becuri infrarosu) sau lumina calda 100-150-250W . Este necesar aproximativ 2 becuri pentru o cusca de 200 cm, in cazul acesta cusca se realizeaza cu doua compartimente. Becurile sunt montate pe panouri speciale cu intrerupator.

La cerere se poate monta si reglaj de temperatura ( potentiometru)

 Sistem de adapare automata

In cazul fermelor mai mari sau crescatorilor specializati si nu numai, custile se pot monta cu adapatori automate model cupita cu nivel constant, racordate intre ele cu furtun felxibil special care nu permite in interior formarea algelor din cauza razelor ultrasolare. Aceste adapatori functioneaza prin cadere de presiune si se alimenteaza de la un sigur recipient ( bidon cu robinet ) sau direct de la retea ( in acest caz este nevoie de un bazin mai mic cu plutitor)

Sistemul de adapare se poate monta fie la un singur modul cu 3-4 nivele fie montate mai multe module intre ele chiar o hala intreaga.

Materialul din care este confectionat:

Din plasa de sarma zincata din producti proprie Custi-Animale Bistrita. Caracteristicile custii respecta normele bunastarii pasarilor prevazuta de Uniunea Europea. Podeau custii foare deasa cu ochiuri de 9/50 mm cu grosimea firului 2 mm. Lateralele custii cu ochiuri de 15/50 mm tot cu grosimea de 2 mm. Tavile pentru dejectii confectionate din tabla galvanizata.

 

In astfel de custi puii se  dezvolta foarte bine avand caldura, igiena, hrana si apa la discretie, recomanda atat micilor gospodarii cat si fermelor specializate.

Custile realizate la fabrica Custi-Animale Bistrita, sunt de innalta calitate foarte rezistente si durabile, binevenite pentru orice crescator. Cu o experienta vasta in domeniu de peste 15 ani si cu numerosi distribuitori in diverse locatii in Romania, Custi-Animale Bistrita are scopul de a ajunge cat mai repede si aproape de consumatori. Custile pentru crestrea puilor  respecta standardele prevazute de Uniunea Europeana, respectand toate caracteristicile normelor bunastarii pasarilor.

Recenzii

Scrie o recenzie

Cusca pui de o zi gaina, 200x65x45cm

Cusca pui de o zi gaina, 200x65x45cm

Cusca crestere pui gaina de o zi si pana la maturitate 

Dimensiune L-200 l-65 h-45 cm

Fabricata din plasa galvanizata, vine in dotare cu adapatori, hranitoare furaj, tavi pentru curatarea dejectiilor, podea de plasa speciala si cu fata custii reglabila in funtie de varsta puisorilor. Suportul de sustinere al custii este la cerere,nu este inclus in pretul afisat.

30 alte produse in aceeasi categorie: