• La reducere!
 • Nou
  Cusca de prepelite / 90 cm ( 50 buc )
  Cusca de prepelite / 90 cm ( 50 buc )
  Cusca de prepelite / 90 cm ( 50 buc )
  Cusca de prepelite / 90 cm ( 50 buc )
  Cusca de prepelite / 90 cm ( 50 buc )
  Cusca de prepelite / 90 cm ( 50 buc )
  Cusca de prepelite / 90 cm ( 50 buc )

Cusca pentru prepelite este complet dotata si gazduieste 50 prepelite ouatoare pe nivel.

Custile pot fi montate pe 4-5 nivele, formandu-se baterii de crestere. Prima cusca de jos, de preferat, se monteaza pe un suport de sustinere, suport care poate sustine 4-5 nivele, prima cusca de jos, se monteaza pe suportiar celelalte custi se suprapun una peste alta. Sau pot fi montate pe un rastel metalic cu 5 nivele, in cazul acesta fiecare cusca are locul ei ceea ce ajuta la o mai buna ventilatie.

Custile sunt confectionate din plasa sudata zincata cu grosimea firului de 2 mm. Custile sunt prevazute cu podea dubla. Dimensiunile ochiului pentru podea este de 50/9mm. Podeaua pe care stau prepelitele este montata in plan inclinat, astfel ouale se rostogolesc in fata custii in colectorul de oua, de unde se pot aduna cu usurinta.

Accesorii incluse:

Cusca de prepelite este complet echipata cu toate accesoriile necesare, care sunt confectionate din tabla zincata pentru a previne ruginirea si deteriorarea acestora in timp.

-2 adapator cu lungimea de 55 cm

-2 aparatori cu lungimea de 55 cm care se monteaza pe lateralele custii deasupra adapatorilor, pentru a evita caderea dejectiilor in apa de la pasarile din cusca de deasupra.

-1 hranitor cu lungimea de 90 cm

-2 tavi pentru colectarea dejectiilor

-colectorul de oua

-2 usi de acces

 Colectorul de oua este prevazuta cu o protectie cant din material de pvc, se impiedica deteriorarea sau spargerea oualor. Usile de acces sunt situate in partea din fata a custii, si sunt prevazute cu protectie din tabla zincata si protectie din material de pvc. Aceste protectii previn ranirea prepelitelor la introducere si la scoatere din cusca.

 

  Pentru crescatorii se poate folosii adapatorul automat `ADATATOR CUPITA PREPELITA`. Acest adapator se racordeaza la un furtun de alimentare, iar acesta se leaga la un bidon de 10-20 de litrii. Aceste adapatori sunt mai igienice si usureaza munca dumneavostra.

Toate custile pentru cresterea prepelitelor sunt confectionate dupa standardele prevazute de Uniunea Europeana privind cresterea prepelitelor. Oferim certificat de calitate.   

CPR/90/2003

În aceeași categorie

16 alte produse in aceeasi categorie:
Adăugați pentru a compara