Cușca este confecționată din plasă sudată galvanizată cu grosimea firului de 2 mm și 2,8 mm, tipul de plase folosit la lateralele și capacul cuștii este cu ochiuri de 25x50 mm, podeaua plasei cu ochiuri de 9x50 mm, fata cuștii conține grilaje reglabile la care ochiurile se dimensionează mai largi sau mai înguste în funcție de vârsta puilor. Se pot stabili ochiuri de la 3 la 6 cm lățime. Cușca este prevazută cu încă o podea care are rolul de a susține tăvile în care se scurge murdăria din întreaga cușcă, astfel pui vor avea curățenie și loc uscat în permanență și totodată facilizează operațiunea de curățare a cuștii mai rapidă si ușoară a crescătorilor de păsări și în timp ce se executa manevra de curățare puii nu sunt deranjați.

Componentele cuștii:

- două adăpătoare pentru apă manuale cu suport pentru sticlă si cu sistem de agățare ( se folosește o sticla din plastic de maxim 2 litri)

- o hrănitoare metalică pentru furaj, cu sistem de agățare pe exteriorul cuștii

- două tăvi pentru eliminarea dejecțiilor

- panou metalic cu un bec infraroșu de 150W si stecher pentru alimentare in priza

- Fața cuștii reglabilă în funcție de vârsta puilor, se pot creste pui de la o zi si până la sacrificare ( grilajul se poate regla cu ochiuri pana la 4 cm latime). Deasupra grilajului reglabil cușca conține ușa de acces cu sistem de închidere.

  •  SUPORTUL METALIC CU PICIOARE NU ESTE INCLUS IN PRET - Se comanda separat din Oferta CLIK AICI 

Densitatea puilor se stabilește în funcție de vârstă.

Aceste cuști sunt modulare, se pot stivii una peste alta până la 2 sau 3 nivele, prima cușcă de jos se susține pe un suport metalic iar celelalte suprapuse. Astfel se economisește din spațiul camerei de creștere maximizând chiar de 3 ori numărul de pui comparativ cu creșterea la sol. Suportul metalic cu picioare se comandă separat din site.

Telefonic va stăm la dispoziție cu detalii despre produse și servicii.

Garantam calitatea si funcționalitatea produsului.

S-ar putea sa-ti placa

Add Related products to weekly line up

În aceeași categorie

16 alte produse in aceeasi categorie:
Adăugați pentru a compara