CHINCHILLA

Gama variata de colivii pentru chinchilla animal de companie, si custi pentru crestere familii chinchilla,custi complet echipate pentru cresterea chinchilelor, custi crestere si culoare pentru mascul, custi crestere chinchilla cu 5 compartimente, custi pentru crestere chinchilla conforme Uniunii Europene. Colaboram cu cei mai mari crescatori de ...

Gama variata de colivii pentru chinchilla animal de companie, si custi pentru crestere familii chinchilla,custi complet echipate pentru cresterea chinchilelor, custi crestere si culoare pentru mascul, custi crestere chinchilla cu 5 compartimente, custi pentru crestere chinchilla conforme Uniunii Europene. Colaboram cu cei mai mari crescatori de chinchilla din Romania si Ungaria, realizam custi de crestre la comanda, oferim transport si reduceri in funtie de volumul comenziulor. 

Mai multe

CHINCHILLA Nu exista produse in cadrul acestei categorii.

Subcategorii

 • COLIVII CHINCHILLA
   Colivii si voliere pentru chinchilla, confectionate din plasa de sarma zincata, prevazute cu diverse  accesorii. Colivii sunt la diverse dimensiuni, si divesre modele. Raport pret/calitate, coliviile sunt foarte calitative si la un pret foarte bun. La cerere se pot realiza  la alte dimensiuni sau cu alte caracteristici.
                                     
 • CUSTI DE REPRODUCTIE
  Custi pentru cresterea chinchilelor, pentru ferme si cresacatorii, custi pentru tineret, custi pentru reproductie, cu mai multe compartimente, custi complet echipate, la diverse dimensiuni. Confectionam custi la standardele Uniunii Europene. Confectioam custi la comanda la diverse dimensiuni si caracteristici.Mai multe detalii telefonic.Posibilitate de distributie in toata tara si nu numai.
 • ACCESORII
  Accesorii pentru custi chinchilla si chinchilla, coliere, gulerase, adapatori, hranitori, tavi suplimentare pentru custi de chinchilla la diverse dimensiuni, usi chinchilla, tavite pentru nisip si alte accesorii care se pot inlocii la custi si colivii.