Livrare

Livrarea produselor comandate de pe www.custi-animale.com se efectuează pe întreg teritoriul României prin modalitatea de livrare raidă de către firme de curierat și prin transport propriu a distributiei noastre.

 

Costuri livrare

Costurile de livrare se calculează în funcție de greutatea și volumetria coletului.

Taxa de livrare începe de la 22 lei pentru coletele mici și poate crește în funcție de greutatea și volumetria produselor comandate. Pentru coletele ce depășesc 5 kg, costul de transport se calculează în funcție de greutatea și volumetria produsului. Aceasta va fi afișată pe site, în pagina de comandă, înainte de plasarea comenzii și va fi calculată automat în funcție de produsele din coș. Coletul ajunge la orice adresă din România, iar în cazul livrărilor cu km suplimentari și nu există altă alternativă de livrare clientul va achita contravaloarea km suplimentari. Costul de 1 leu/ km. Taxa de transport plătită este aceeași cu cea în momentul plasării comenzii, precum și în documente (bon fiscal/factură).  

Există anumite situații sau comenzi excepționale, pentru care este nevoie de achitarea integrală înainte de expediere (ex.: ramburs peste limita maximă a firmei de curierat, produse foarte grele sau voluminoase) Custi-Animale ( Bobilech.srl) stabilește de comun acord toate aceste detalii împreună cu clienții săi. Departamentul pentru suport al clientilor va sta la dispoziția clienților pentru a comunica toate informatiile legate de comenzi și costuri de transport inainte de a livra comenzile.

 

Serviciul de curierat

Comenzile efectuate pe www.custi-animale.com se vor livra prin servicii de curierat precum: GLS, Cargus, Fan-Courier  si Distributia proprie. Timpul de livrare estimat este de 24 – 72 de ore de la momentul plasării comenzii. După predarea coletului spre firma de curierat, Custi-Animale ( Bobilech.srl)  nu își asumă responsabilitatea pentru întârzierile ce pot apărea pe parcurs. Operatorii Custi-Animale rămân însă deschiși privind oferirea de informații privitoare la transport, precum și oferirea de suport în vederea urgentării livrării coletului și pot fi contactați telefonic (0744791239 sau 0727806635 ) sau prin email (comenzi@custi-animale.com). 

Dacă ai ales ca modalitate de plată, Virament Bancar,  termenul de livrare se poate modifica cu 24-48 ore, în funcție de înregistrarea plății.

Intervalul orar pentru livrări este de luni până vineri, între orele 09:00 – 18:00. La cererea clientului, în marile orașe, poate fi disponibilă și optiunea de „livrare sâmbată”. Această opțiune se poate confirma doar prin telefon sau email cu un operator Custi-Animale ( Bobilech.srl).

Informații suplimentare

În anumite situații excepționale, termenele de livrare se pot modifica. În aceste situații clientul va fi informat în prealabil.

Clienții primesc prin email și mesaj text următoarele informații, în următoarea ordine referitoare la o comandă online: 

– confirmarea plasării comenzii  

– expedierea comenzii și predarea către firma de curierat 

– ziua livrării, precum și un interval orar aproximativ de livrare

Pentru mai multe detalii și informații, vă rugăm să apelați Serviciul Suport Clienți la numărul de telefon (0744791239 sau 0727806635 ) sau prin email pe adresa comenzi@custi-animale.com

Politica de retur

Ne dorim să aveți parte de o experiență plăcută atunci când achiziționați produse de pe site-ul www.custi-animale.com, de aceea suntem deschiși spre soluționarea oricăror probleme legate de comenzi sau retururi.

Custi-Animale ( Bobilech.srl)  oferă clienților săi serviciul de returnare al produselor conform politicii interne și a legislației în vigoare în termen de 14 zile calendaristice.  Custi-Animale ( Bobilech.srl)  își rezervă dreptul de a refuza un retur în cazul în care criteriile acestuia nu sunt îndeplinite în totalitate.  

Returul produselor achiziționate online prin intermediul site-ului www.custi-animale.com se supun Ordonanței nr. 34/2014 ce vine pe fondul unor modificări la nivelul UE și abrogă vechea ordonanță 130/2000 completată prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonanței Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanță, cu modificările și completările ulterioare și a Ordonanței de Urgență nr. 34 din 04/06/2014.

 

Condițiile returului:

·         Produsele se pot returna în 14 de zile calendaristice de la achiziţie; 

·         Produsele trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit

·         Este prezentat în original documentul fiscal (factură) care dovedeşte achiziţionarea produselor în cauză, precum și alte documente însoțitoare (cărți tehnice, certificat de garanție etc.); 

·         Produsele sunt returnate în ambalajul original (ambalajul în care au fost achiziționate) cu toate accesoriile și cu eticheta integră (fără urme de utilizare, deteriorare, lovire); 

·         Nu se returnează produse care au deposit termenul de 14 zile calendaristice de la recepționarea produselor returnate de către client. 

·         Produse achiziționate cu discount din cauza unor defecte estetice sau produse vândute la prețuri speciale;

·         Nu se returnează şi nu se înlocuiesc produse care, prin natura lor sunt susceptibile a se deteriora sau expira rapid (becuri, acumulatori, raticide, etc.).

 

IMPORTANT:

Nu se acceptă returnarea produselor folosite sau asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice/electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii sau produse care au etichetele/marcajele deteriorate sau rupte. În cazul în care produsele returnate se încadrează în cele menționate mai sus, Custi-Animale.com ( Bobilech.srl)  își rezervă dreptul de a nu accepta/procesa returul. 

In situatia in care produsele sau detereriorat din cauza transportului necorespunzator al firmelor de curierat, clientul are dreptul de a refuza primirea coletului sau returnarea produsului gratuit. In urma acestor incidente www.custi-animale.com  ( Bobilech.srl) va efectua o noua livrare pentru incercarea de a livra comenda cu un alt curierat sau cu distributia firmei.

 

Metoda de returnare:

Cererea de retur se poate face prin:

·         Completarea formularului de retur 

·         Telefonic la (0744791239 sau 0727806635 ) (în intervalul orar 08:30 – 17:00, de luni până vineri). Pentru identificarea comenzii, este necesară trimiterea referinței comenzii.  

Prin solicitarea returului, clientul declară că a luat la cunoștință condițiile de retur  menționate mai sus.

După confirmarea solicitării de retur, coletul se va pregăti corespunzător (împachetarea produsului/produselor în cutie). Un curier va veni să ridice coletul în termen de 2-3 zile lucrătoare de la data solicitării returului.

Un produs se poate returna doar prin firma de curierat prin care a fost livrat. Nu se acceptă produse returnate prin alte firme de curierat. 

Termenul de soluționare a unui retur variază de la 1 la 14 zile calendaristice de la recepționarea produselor returnate de către client. 

În urma verificării stării produsului, dacă se constată că acesta nu îndeplinește condițiile pentru retur, clientul va fi informat de către un operator Custi-Animale ( Bobilech.srl), iar produsul va fi returnat prin curier, cu plata la destinație. În acest caz clientul va suporta costul transportului de retur, conform formularului dat la momentul predării produsului pentru constatare. 

Custi-Animale își rezervă dreptul de a aduce modificări/completări prezentelor condiții de retur fără a avea obligația de a notifica/informa în prealabil terțele persoane. Modificările/completările își vor produce efectul de la data publicării/afișării lor.

 

Costurile de retur:

Returul este gratuit in urmatoarele situatii

-       Daca produsul este deteriorate din cauza transportului

-       In cazul in care sa gresit comanda ( sa livrat alt produs decat cel comandat)

 

Metode de restituire a sumelor sau înlocuirea produselor

1.Returnare a banilor în cont:

Restituirea sumelor provenite din serviciul de retur se va face prin virament bancar pentru plățile efectuate prin ramburs, OP sau cele achitate prin card bancar, în termen de 14 zile calendaristice.

Datele bancare pentru virament se vor completa în cererea de retur. Contul bancar oferit pentru returnare trebuie să fie obligatoriu al aceleași persoane care a plasat comanda. 

Nu se va returna și contravaloarea transportului.

2.Înlocuirea produsului:

Produsul returnat se poate înlocui cu același produs.

 

Litigii

Orice dispută cu privire la interpretarea, executarea și efectele prezentului Regulament de Retur vor fi soluționate pe cale amiabilă.
În cazul în care Părțile nu ajung la o înțelegere, litigiile vor fi supuse spre soluționare instanțelor de judecată competente.

 

Produsele se returnează la sediu Bobilech srl, Localitatea: Țigău, Strada: Principală Nr. 34, Județul: Bistrița- Năsăud, Țara: Romania, Cod Postal: 42711

Adăugați pentru a compara