Cine suntem?

Compania s-a înființat în localitatea Țigău jud. Bistrița-Năsăud în anul 1991 și activează și în prezent.

SC.BOBILECH.SRL ,,Cuști-Animale Bistrița'' este printre primele firme de pe piața internă și externă ce produce plasă din sârmă zincată prin puncte, din care se confecționează o gamă variată de cuști și accesorii pentru animale și păsări.

În România în prezent există peste 300 de parteneri care comercializează toată gama de produse iar în ultimii ani s-a extins și pe piața externă din Europa (Ungaria, Slovacia, Germania, Italia).

               

 

Filozofia noastră

Conceptul de lucru ,, Cuști-Animale'' a fost întotdeauna orientată spre satisfacerea dorințelor clienților săi. Din acest motiv, zi de zi, încearcă să crească catalogul produselor, să îmbunătățească produsele existente, să ofere un serviciu rapid și eficient și să consolideze cat mai mult rețeaua de distribuție. Confecționând cuști și echipamente optime necesare animalelor, Cuști – Animale Bistrița, are ca și obiectiv principal încurajarea și susținerea gospodăriilor și a micilor fermieri pentru a-și dezvolta activitatea.

Ne axam pe realizarea unui lant de magazine in toate localitatile mari din Romania  cu stocuri mari din fiecare produs, cu scopul de a putea ajunge clientii mai usor si fara cheltuieli la achizitioanrea produselor. In prezent  suntem primul producator cel mai vechi din Romania, pe confectionarea custilor pentru crestera animalelor si pasarilor, in acesti 25 ani am dobandit o experienta vasta in domeniu si totodata am castigat incredera a multor clienti.

                

Materia Prima si Produse Fabricate

Avem de toate

In prezent fabricam peste 200 de produse unicate atât pentru animale cât și pentru păsări: prepelițe, pui, găini, porumbei, iepuri, chinchilla, câini și pisici. Clienții noștri apreciază în mod deosebit lărgimea gamei, întrucât în ​​catalogul nostru găsiți voliere, cuști, hrănitori, adăpători manuali, adăpători automate, buncăre, cuiburi, etc. În plus, folosim diferite materiale (plasa sudata prin sudura in punte din producția proprie , tablă zincată, fier) pentru a oferi o gamă largă de produse care pot fi adaptate diferitelor nevoi ale consumatorilor.

Toate produsele noastre sunt confecționate după standardele prevazute de Uniunea Europeana privind creșterea animalelor și păsărilor, fabricate la un grad de calitate ridicat, și la preturi convenabile.

Dacă vă interesează siguranța și confortul animalelor și păsărilor dumneavoastră, consultați gama noastră variată de produse iar pentru mai multe informații, contactați-ne și promitem să găsim împreună o soluție chiar și pentru cele mai exigente dorințe!

             

         

Cea mai bună rețea de distribuție la dispoziția dumneavoastră

Menținerea unei relații strânse cu rețeaua noastră de distribuție este o altă dintre cele mai importante premise pentru compania noastră cu scopul de a ajunge cat mai repede la clienți. În plus, avem propria noastră flotă de camioane care sunt responsabile de livrarea către clienții noștri și către distribuitorii noștri de produse. 

Cautare de noi parteneri!

Compania noastră pe lângă producția de cuști și echipamente, importă și comercializează o gamă largă de produse pentru dotări fermă. Dacă dețineți un magazin fizic sau online și doriți să comercializați produsele din portofoliul nostru, trimiteți o solicitare de preț pe emailul: comenzi@custi-animale.com. Pentru distribuitori stăm la dispoziție cu posibilitate de transport propriu și prețuri competitive.

Adăugați pentru a compara