Despre noi - Cuști-Animale Bistrița

SC.BOBILECH.SRL ,,Cuști-Animale Bistrița'' este printre primele firme de pe piața internă și externă ce produce plasă din sârmă zincată prin puncte, din care se confecționează o gamă variată de cuști și accesorii pentru animale și păsări.

Compania s-a înființat în localitatea Țigău jud. Bistrița-Năsăud în anul 1991 și activează și în prezent.

În România la ora actuală există peste 25 de parteneri care comercializează toată gama de produse iar în ultimii ani ne-am extins și pe piața externă din Europa (Ungaria, Slovacia, Germania, Italia).

Confecționând cuști și echipamente optime necesare animalelor, Cuști – Animale Bistrița, are ca și obiectiv principal încurajarea și susținerea gospodăriilor și a micilor fermieri pentru a-și dezvolta activitatea.

În prezent compania are peste 200 de produse unicate atât pentru animale cât și pentru păsări: prepelițe, pui, găini, porumbei, iepuri, chinchilla, câini și pisici.

Dacă vă interesează siguranța și confortul animalelor și păsărilor dumneavoastră, consultați gama noastră variată de produse iar pentru mai multe informații, contactați-ne și promitem să găsim împreună o soluție chiar și pentru cele mai exigente dorințe!

Toate produsele noastre sunt confectionate dupa standardele prevazute de Uniunea Europeana privind cresterea animalelor si pasarilor, fabricate la un grad de caltiate ridicat, si la preturi convenablile. Ne axam pe realizarea unui lant de magazine in toate localitatile mari din Romania  cu stocuri mari din fiecare produs, cu scopul de a putea ajunge clientii mai usor si fara cheltuieli la achizitioanrea produselor. In prezent  suntem primul producator cel mai vechi din Romania, pe confectionarea custilor pentru crestera animalelor si pasarilor, in acesti 25 ani am dobandit o experienta vasta in domeniu si totodata am castigat incredera a multor clienti.